Zoya retro design

After Spektor showed this on her blog, I knew I had to recreate it! I have only used Zoya polishes on this one; the darkest one is one of my favorites "Pinta", the pink one is "Sweet" and the white one is "Snow White". This look is insanely cool and from afar it easily looks like stickers. The effect is so cool! I also made a tutorial in Photoshop that shows how I did it. I don't think it needs words, but if the images confuse you then let me know. 

Etter at Spektor vise dette designet på bloggen sin så visste jeg at jeg måtte lage den jeg også. Jeg har kun brukt Zoya lakker i dette designet; den mørkeste er en av favorittene mine "Pinta", den rosa er "Sweet" og den hvite er "Snow White". Denne looken er så vanvittig kul! Langt unna ser det ut som klistremerker og effekten er så ekstrem. De lyser langt unna. Jeg lagde også en step by step i Photoshop som viser hvordan jeg har lagd den; jeg tror ikke den trenger forklaring, men spør hvis noe er uklart.