Hvor går pengene?

Får jeg 400kr inn, går det 400kr ut. Pengene doneres vekselsvis til fire organisasjoner. Om det oppstår en ekstraordinær situasjon et sted som krever penger så kan det allikevel bli gitt bort til noen andre. De fire faste organisasjonene jeg gir bort penger til er som følger:

Preemptive Love Coalition

Dette er en liten organisasjon med få ansatte som gjør alt de kan for å hjelpe barn i Irak og Kurdistan med hjerteoperasjoner. De hjelper også med å utdanne kurdiske og irakiske leger og sykepleiere innenfor dette feltet.

http://preemptivelove.org/

Hope For Paws

Eldad og hans samarbeidspartnere hjelper hjemløse og vanskjøttede hunder i gatene i LA, USA. Hundene er ofte livredde mennesker da de har vært mishandlet og sliter gjerne med store sår og andre sykdommer.

http://www.hopeforpaws.org/

DCRS - Dog and Cat Rescue Center Samui

DCRS er en liten organisasjon som gjør alt de kan for gatehundene og andre dyr i Thailand. Dessverre får de ingen midler fra staten og dette begrenser den gode jobben de gjør. Vi har mulighet til å hjelpe.

http://www.samuidog.org/

ProGreyhound

ProGreyhound er en liten organisasjon i Tyskland som redder livet til hundervis av greyhounds fra gatene i Irland. Disse hundene blir brukt i racing for så å bli kastet ut og overlatt til seg selv når de blir for gamle (2-3 år gamle) eller hvis de er så uheldige å skade seg/bli syke. Racing er en grusom "sport" der alt går galt for hundene. Ikke støtt greyhound racing!

http://progreyhound.de/


Velkommen til min lille negleverden.

Øverst kan du finne min gamle blogg hvis du ønsker, men siden brukes ikke som blogg lenger. 

Mitt navn er Halat Sophie og jeg bor i Oslo med mine fantastiske mann og 2 av verdens vakreste hunder; mine italienske mynder, Lille og Luigi. 

Vi er så heldige å bo i Norge hvor vi alle i utgangspunktet har det veldig bra sammenlignet med folk i andre land. Vår lønn sammenlignet med andres gjør at vi har en mulighet til å støtte og hjelpe på en måte som andre mennesker ikke har.

Jeg har drevet med negler og negledesign i flere år som en hobby og har i senere tid også tatt betalt for å legge både vanlig neglelakk, Gelish gelelakk og akrylnegler.

Da dette kun er en hobby for meg så har jeg bestemt meg for å gi bort alle pengene jeg tjener på å legge negler. Materialene kjøper jeg inn for mine egne penger så 100% av summen jeg får av dere vil gå til forskjellige organisasjoner som trenger pengene mer enn meg.

Prisene mine er lave - tanken er å fylle flest mulig timer så jeg får mer penger å donere bort, men jeg har også en heltidsjobb og en familie å ta meg av, så enn så lenge legger jeg kun to akryl sett i uka/4 gelish sett.

Pengene som kommer av produktsalg går også til veldedighet. Ingenting beholdes. Innkjøp av produkter gjøres med neglepengene.

Hjelp meg med å fylle opp timene mine, slik at jeg har har jeg muligheten til å hjelpe enda fler!

Generell informasjon

- Send en mail til meg på myawesomebeauty@gmail.com hvis du vil ha time. Behandlingen skjer hjemme hos meg hvis du er en bekjent, hvis ikke møtes vi på Tone Lise Akademiet i Oslo sentrum. Jeg godtar ingen venneforespørsler på Facebook etter en behandling.  

- Dato og tidspunkt for behandlingen bestemmer vi oss for sammen. 

- NB! JEG VEKSLER IKKE! Ha med eksakt beløp i kontater, ellers ender du opp med å donere mer enn du må (som jo er veldig positivt). :-)

- Jeg anbefaler alle å kjøpe med seg en neglebåndsolje til 50kr. Neglebåndsolje er riktig etterbehandling av negler - spesielt til dere som har akrylnegler. Dette gjør at neglen din holder seg fleksibel og akrylen sitter bedre.

- Hvis det skjer noe med neglene innen de første 48 timene, som f.eks.  knekk eller løft så erstatter jeg disse neglene. Skjer det etter 48 timer er det som følge av kundens etterbehandling.


Behandlinger og priser

Husk å følge meg på instagram @SophiesBeauty for å se alt jeg gjør av negler!

Gelish - 300kr

Gelish er gelelakk. Denne legges på som vanlige neglelakk, men sitter som støpt i 3 uker. Neglene blir fine og blanke og det skal mye til for å ripe de opp. Neglen kan ikke forlenges med Gelish. 

Jeg har ca. 40 farger å velge mellom. 

Gelish - fransk - 350kr

Fransk design med Gelish slik som bildet under. 

Fjerning av Gelish - 100kr

Hvis du ikke vil ha Gelish negler lenger så tar jeg de gjerne vekk for deg. Husk å ALDRI dra av kunstnegler. Det skader din naturlige negl og det tar ca. 6 mnd før neglen vokser helt ut og er fin igjen. 

Dekor 3kr - 200kr

Dekor er så mangt. Hvis du kun vil ha 1 diamant på hver finger så koster det 3 kr per diamant, men hvis du vil ha 3d roser med diamanter og perler, så blir det litt mer. Vi finner ut av prisen før vi begynner designet. 

 

Akryl - 400kr

Med akrylnegler så kan vi forlenge neglene dine. Selv om dette er et veldig sterkt materiale så må ikke neglene brukes som et verkøy! Jeg kan lage 3D design som blomster på neglene dine med akryl. Vi kan også forlenge neglsengen din så fingrene dine ser mer elegante ut. 

Fjerning av akryl - 150kr

Hvis du ikke vil ha akrylnegler lenger så tar jeg de gjerne vekk for deg. Husk å ALDRI dra av kunstnegler. Det skader din naturlige negl og det tar ca. 6 mnd før neglen vokser helt ut og er fin igjen. 

Vanlig neglelakk - 200kr

Hvis du vil at jeg skal lakke neglene dine med vanlig neglelakk så har du ca. 500 farger å velge mellom. Vanlig neglelakk sitter i alt fra 1 dag til 2 uker - det kommer helt an på hvor snill du er med de.