_MG_0538_7979.png

Hvor går pengene?

Får jeg 400kr inn, går det 400kr ut. Pengene doneres vekselsvis til fire organisasjoner. Om det oppstår en ekstraordinær situasjon et sted som krever penger så kan det allikevel bli gitt bort til noen andre. De fire faste organisasjonene jeg gir bort penger til er som følger:

Preemptive Love Coalition

Dette er en liten organisasjon med få ansatte som gjør alt de kan for å hjelpe barn i Irak og Kurdistan med hjerteoperasjoner. De hjelper også med å utdanne kurdiske og irakiske leger og sykepleiere innenfor dette feltet.

http://preemptivelove.org/

Hope For Paws

Eldad og hans samarbeidspartnere hjelper hjemløse og vanskjøttede hunder i gatene i LA, USA. Hundene er ofte livredde mennesker da de har vært mishandlet og sliter gjerne med store sår og andre sykdommer.

http://www.hopeforpaws.org/

DCRS - Dog and Cat Rescue Center Samui

DCRS er en liten organisasjon som gjør alt de kan for gatehundene og andre dyr i Thailand. Dessverre får de ingen midler fra staten og dette begrenser den gode jobben de gjør. Vi har mulighet til å hjelpe.

http://www.samuidog.org/

ProGreyhound

ProGreyhound er en liten organisasjon i Tyskland som redder livet til hundervis av greyhounds fra gatene i Irland. Disse hundene blir brukt i racing for så å bli kastet ut og overlatt til seg selv når de blir for gamle (2-3 år gamle) eller hvis de er så uheldige å skade seg/bli syke. Racing er en grusom "sport" der alt går galt for hundene. Ikke støtt greyhound racing!

http://progreyhound.de/

 

Velkommen til min lille negleverden.

Øverst kan du finne min gamle blogg hvis du ønsker, men siden brukes ikke som blogg lenger. 

Vi er så heldige å bo i Norge hvor vi alle i utgangspunktet har det veldig bra sammenlignet med folk i andre land. Vår lønn sammenlignet med andres gjør at vi har en mulighet til å støtte og hjelpe på en måte som andre mennesker ikke har.

Jeg har drevet med negler og negledesign i flere år som en hobby og har i senere tid også tatt betalt for å legge både vanlig neglelakk, Gelish gelelakk og akrylnegler.

Da dette kun er en hobby for meg så har jeg bestemt meg for å gi bort alle pengene jeg tjener på å legge negler. Materialene kjøper jeg inn for mine egne penger så 100% av summen jeg får av dere vil gå til forskjellige organisasjoner som trenger pengene mer enn meg.

Prisene mine er lave - tanken er å fylle flest mulig timer så jeg får mer penger å donere bort, men jeg har også en heltidsjobb og en familie å ta meg av, så enn så lenge legger jeg kun to akryl sett i uka/4 gelish sett.

Pengene som kommer av produktsalg går også til veldedighet. Ingenting beholdes. Innkjøp av produkter gjøres med neglepengene.

Priser

  • Akryl  - 2t - 400kr

  • Gelish gelelakk - 40m - 300kr

  • Gelish gelelakk 2farget - 1t - 350kr

  • Vanlig neglelakk - 30m - 200kr

  • Dekor - 5kr per sten - annen dekor tas etter tidsbruk

  • Fjerning av Gelish - 50kr

  • Fjerning av akryl - 100kr

Produktene jeg selger er: 

Harmony Nourish Mini neglebåndsolje - 50kr (65kr i butikk)
TL Design Neglefil - 15kr (25,- i butikk)
TL Design Hand Cream - 100kr (159,- i butikk)
EzFlow Brush On Resin 0,2 - 60kr (79,- i butikk)

Eventuelle prisøkninger annonseres her. 

Hjelp meg med å fylle opp timene mine, slik at jeg har har jeg muligheten til å hjelpe enda fler!

Generell informasjon

- Send en mail til meg på myawesomebeauty@gmail.com hvis du vil ha time. Behandlingen skjer hjemme hos meg hvis du er en bekjent, hvis ikke møtes vi på Tone Lise Akademiet i Oslo sentrum. Jeg godtar ingen venneforespørsler på Facebook etter en behandling.  

- Dato og tidspunkt for behandlingen bestemmer vi oss for sammen. 

- Jeg anbefaler alle å kjøpe med seg en neglebåndsolje til 50kr. Neglebåndsolje er riktig etterbehandling av negler - spesielt til dere som har akrylnegler. Dette gjør at neglen din holder seg fleksibel og akrylen sitter bedre.

- Hvis det skjer noe med neglene innen de første 48 timene, som f.eks.  knekk eller løft så erstatter jeg disse neglene. Skjer det etter 48 timer er det som følge av kundens etterbehandling.